Ultimate Greens 300 gram (2 Pack - € 26,99 p.st.)

Ultimate Greens 300 gram (2 Pack - € 26,99 p.st.)
[PH304-2P]

€53,98

datum toegevoegd: vrijdag, 01 oktober 2010

Van Rieke Cooiman

Sinds anderhalve maand gebruik ik 5 HTP ivm. een slaapprobleem. Ik heb de dosis vrij snel opgevoerd en gerbuik nu 150 mg.
Ik werd altijd tussen 3 en 5 's nachts wakker en lag dan vaak enkele uren wakker. Ook had ik last van pre-menstruele klachten. Ik was in het tweede deel van mijn cyclus onrustig, voelde me gestresst zonder echte reden en sliep nog slechter. Toen iemand mij zei dat ik misschien te weinig melatonine aanmaak, ben ik zelf op een te laag serotonine gehalte gekomen als oorzaak van mijn problemen. Het doorslaapprobleem is bij mij ook begonnen na de geboorte van mijn eerste kind vijf jaar geleden.
Ik merk dat sinds ik de hogere dosis H-5HTP neem, mijn slaap veranderd is. Ik slaap het eerste deel van de nacht meestal langer door. Als ik dan wakker word (ik heb inmiddels drie kinderen onder de vijf jaar, dus moet ik er 's nachts nogal eens uit), blijf ik beter in een soezerige staat van zijn. Ik ben nog wel vaak in de vroege ochtend wat wakker, maar voel me dan rustiger en kan gemakkelijker indoezelen en nog wat dromen.
Hoewel ik nog steeds niet altijd goed slaap, voel ik me overdag wel fitter en in staat de dingen aan te kunnen. Ik heb tot nu toe ook pre-menstrueel minder klachten.

5 HTP in een hogere dosis heeft mijn levenskwaliteit dus zeker wel verbeterd, maar ik moet daarbij zeggen dat ik niet echt geloof in eenzijdige aanpak van pillen.
Ik heb de afgelopen twee maanden ook andere dingen in mijn leven verandert, ten positieve

Waardering: 3 van 5 sterren! [3 van 5 sterren!]
0 items

 

Deel artikel
Delen via E-Mail
Delen op Facebook Delen op Twitter

 

Wij Accepteren

 

Wij verzenden via

€ 4,99 per bestelling (NL)