Voorpagina » Reviews Mijn Account  |  Inhoud Winkelwagen  |  Afrekenen   
Topproducten
DormiWell
Greens
Orthica Magenesium
Categorieën
------------------------
ACTIE AANBIEDING!
------------------------
ACTIE MELATONINE!
------------------------
Afslankkoffie
Aminozuren
DormiWell
Essentiële vetzuren
Gewrichten & Botten
------------------------
ProHealth Melatonine
------------------------
Ontzuren
Orthica Supplementen->
------------------------
Ultimate Greens
------------------------
Energie
NADH Energie
------------------------
Slaap, ontspanning & serotonine
------------------------
Daily Health ProPack
------------------------
Vitamines & Mineralen->
------------------------
Hormonen & Blaas
------------------------
Supplement
------------------------
Nieuwe Producten
Melatonine 2,5 mg sublinguaal, 120 stuks  (3 + 1 gratis = € 14,96 p.st.)
Melatonine 2,5 mg sublinguaal, 120 stuks (3 + 1 gratis = € 14,96 p.st.)
€ 79,80
€ 59,85
Informatie
Veelgestelde vragen (FAQs)

Contactgegevens | Privacy verklaring


Algemene
 Voorwaarden

Contact via mail
Artikelen
GRATIS Verzendkosten
ProHealth en Kwaliteit
Lees wat anderen zeggen Lees wat anderen zeggen
Review 1 to 21 (of 21 reviews) Result Pages:  1 
Ultimate Greens 300 gram Datum Toegevoegd: woensdag, 20 april 2016
Ultimate Greens 300 gram Vandaag de 5 potten ontvangen. Wat ik en co niet terugvinden is de houdbaarheidsdatum op de potten !..

Waardering: 2 van 5 Sterren! [2 van 5 Sterren!]
Ultimate Greens 300 gram Datum Toegevoegd: dinsdag, 8 september 2015
Ultimate Greens 300 gram Ben tevreden met dit product. Alleen jammer dat er geen bijsluiter bijzit. Ook de houdbaarheidsda..

Waardering: 4 van 5 Sterren! [4 van 5 Sterren!]
Ultimate Greens 300 gram Datum Toegevoegd: vrijdag, 19 december 2014
Ultimate Greens 300 gram De kwaliteit is onomstreden. Goed en niet te duur.

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Ultimate Greens 300 gram Datum Toegevoegd: woensdag, 7 augustus 2013
Ultimate Greens 300 gram Heel goed product. Wij gebruiken het nu ca. 1,5 jaar en het geeft ons veel energie. Het smaakt goed,..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Ultimate Greens 300 gram Datum Toegevoegd: donderdag, 4 juli 2013
Ultimate Greens 300 gram ik vind het een top product!!! Gebruik het dagelijks en smaakt prima voelt prima.

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
pHion pH Strips - 90 Datum Toegevoegd: zondag, 3 maart 2013
pHion pH Strips - 90 \'s Avonds besteld en de volgende ochtend al geleverd. Top! ------------------------------ Healthp..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Greens Overstap Actie (3 Potten Ultimate Greens + 2 GRATIS) Datum Toegevoegd: vrijdag, 5 oktober 2012
Greens Overstap Actie (3 Potten Ultimate Greens + 2 GRATIS) Product is helemaal goed, bestelling laat alleen erg lang op zich wachten! Snap werkelijk niet waaro..

Waardering: 2 van 5 Sterren! [2 van 5 Sterren!]
Ultimate Greens 300 gram Datum Toegevoegd: vrijdag, 30 maart 2012
Ultimate Greens 300 gram Ik ben er beslist van overtuigd dat het een supergoed product is, maar het is véél te zoet! Dat valt..

Waardering: 3 van 5 Sterren! [3 van 5 Sterren!]
Energy NADH 5mg, 90 tabletten (2 Pack - € 55,00 p.st.) Datum Toegevoegd: zondag, 3 juli 2011
Energy NADH 5mg, 90 tabletten (2 Pack - € 55,00 p.st.) Sinds ik NADH gebruik heb ik (burn-outster met ADD) meer energie en ben ik bevrijd van een heel naar..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Greens Overstap Actie (3 Potten Ultimate Greens + 2 GRATIS) Datum Toegevoegd: dinsdag, 31 mei 2011
Greens Overstap Actie (3 Potten Ultimate Greens + 2 GRATIS) Greens for Life vond ik een heel vies smaakje hebben waardoor ik er jaren geleden mee gestopt ben. O..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
pHion pH Strips - 90 Datum Toegevoegd: donderdag, 31 maart 2011
pHion pH Strips - 90 Dit is de enige Nederlandse site die ik kon vinden waar ik een pot pH-strips kon bestellen. Heel fij..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Ultimate Greens 300 gram Datum Toegevoegd: donderdag, 31 maart 2011
Ultimate Greens 300 gram Eerlijk gezegd vind ik dit product erg moeilijk te drinken, omdat het veel maar dan ook veel te zoet..

Waardering: 3 van 5 Sterren! [3 van 5 Sterren!]
5-HTP 50mg, 60 capsules (2 Pack - € 16,75 p.st.) Datum Toegevoegd: zaterdag, 8 januari 2011
5-HTP 50mg, 60 capsules (2 Pack - € 16,75 p.st.) Ik ben sinds een aantal weken 5 htp gaan gebruiken, voor een betere nachtrust, tegen winterdip en te..

Waardering: 4 van 5 Sterren! [4 van 5 Sterren!]
5-HTP Extra Strength 200mg, 60 capsules (2 Pack - € 32,50 p.st.) Datum Toegevoegd: woensdag, 20 oktober 2010
5-HTP Extra Strength 200mg, 60 capsules (2 Pack - € 32,50 p.st.) Ik heb dit product al een keer eerder hier besteld, en ik moet zeggen dat het zoiezo een goede prijs..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
5-HTP 50mg, 60 capsules (2 Pack - € 16,75 p.st.) Datum Toegevoegd: vrijdag, 1 oktober 2010
5-HTP 50mg, 60 capsules (2 Pack - € 16,75 p.st.) Sinds anderhalve maand gebruik ik 5 HTP ivm. een slaapprobleem. Ik heb de dosis vrij snel opgevoerd ..

Waardering: 3 van 5 Sterren! [3 van 5 Sterren!]
Ultimate Greens 300 gram (2 Pack - € 24,99 p.st.) Datum Toegevoegd: vrijdag, 1 oktober 2010
Ultimate Greens 300 gram (2 Pack - € 24,99 p.st.) Sinds anderhalve maand gebruik ik 5 HTP ivm. een slaapprobleem. Ik heb de dosis vrij snel opgevoerd ..

Waardering: 3 van 5 Sterren! [3 van 5 Sterren!]
5-HTP 50mg, 60 capsules (2 Pack - € 16,75 p.st.) Datum Toegevoegd: zaterdag, 29 mei 2010
5-HTP 50mg, 60 capsules (2 Pack - € 16,75 p.st.) ik gebruik nu ruim twee maanden 5-HTP van 200 MG,extra strength dus.Het bevalt mij uitstekend,ben he..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Ultimate Greens 300 gram (2 Pack - € 24,99 p.st.) Datum Toegevoegd: maandag, 10 mei 2010
Ultimate Greens 300 gram (2 Pack - € 24,99 p.st.) Ultimate Greens is een erg goed produkt. Het smaakt lekker, je kunt het met water of sap verdunnen. ..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
5-HTP 50mg, 60 capsules Datum Toegevoegd: zaterdag, 24 april 2010
5-HTP 50mg, 60 capsules Vrijdag besteld zaterdag ochtend in huis qua bezorgen zit het goed. Het product is ook naar wens. ..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Ultimate Greens 300 gram (2 Pack - € 24,99 p.st.) Datum Toegevoegd: donderdag, 21 januari 2010
Ultimate Greens 300 gram (2 Pack - € 24,99 p.st.) bedankt voor de snelle levering van 1 dag. Eerste glas is gedronken. Smaakt goed, lekkere smaak ge..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Ultimate Greens 300 gram (2 Pack - € 24,99 p.st.) Datum Toegevoegd: dinsdag, 5 januari 2010
Ultimate Greens 300 gram (2 Pack - € 24,99 p.st.) ik als jarenlang gebruiker van greens for life van young again,en nu sinds een tijdje van ultimate g..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Review 1 to 21 (of 21 reviews) Result Pages:  1 
Winkelwagen
0 voorwerpen
Snel Zoeken

Geavanceerd Zoeken
Bestsellers
01.ACTIE - Ultimate Greens 300 gram
02.Greens Overstap Actie (3 Potten Ultimate Greens + 2 GRATIS)
03.Ultimate Greens 300 gram (5 Potten + 1 Gratis = 6 voor € 19,99 p.st.)
04.5-HTP 50mg, 60 capsules (2 Pack - € 16,75 p.st.)
05.ACTIE - pHion pH Strips - 90
06.Ultimate Greens 300 gram (2 Pack - € 24,99 p.st.)
07.5-HTP Extra Strength 200mg, 60 capsules (2 Pack - € 32,50 p.st.)
08.Ultimate Greens 300 gram
09.pHion pH Strips - 90
10.5-HTP Extra Strength 200mg, 60 capsules
Aanbiedingen
Melatonine 2,5 mg sublinguaal, 120 stuks
Melatonine 2,5 mg sublinguaal, 120 stuks
€ 24,95
€ 19,95
Reviews
Greens Overstap Actie (3 Potten Ultimate Greens + 2 GRATIS)
Greens for Life vond ik een heel vies smaakje hebben waardoo ..
5 van 5 Sterren!
 

[Telefoonnummer: 0547 - 262 565]
[KVK-nummer: 50853279 te Enschede] [BTW-nummer: NL823086161B01]

Wij zijn een ShopWiki Gecertificeerde Shop!

Weblinkpartners
Kayser slagroompatronen, slagroomspuit en/of slagroomspuiten
Pjur ORIGINAL Bodyglide en EROS Classic Bodyglide producten
  2733576 Aanroepen sinds woensdag, 2 augustus 2006