Voorpagina » Contactgegevens | Privacy verklaring Mijn Account  |  Inhoud Winkelwagen  |  Afrekenen   
Topproducten
DormiWell
Greens
Orthica Magenesium
Categorieën
------------------------
ACTIE AANBIEDING!
------------------------
ACTIE MELATONINE!
------------------------
Afslankkoffie
Aminozuren
DormiWell
Essentiële vetzuren
Gewrichten & Botten
------------------------
ProHealth Melatonine
------------------------
Ontzuren
Orthica Supplementen->
------------------------
Ultimate Greens
------------------------
Energie
NADH Energie
------------------------
Slaap, ontspanning & serotonine
------------------------
Daily Health ProPack
------------------------
Vitamines & Mineralen->
------------------------
Hormonen & Blaas
------------------------
Supplement
------------------------
Nieuwe Producten
Davitamon Vitamine D - 200 Tabletten (4 pack - € 5,45 / st.)
Davitamon Vitamine D - 200 Tabletten (4 pack - € 5,45 / st.)
€ 21,80
Informatie
Veelgestelde vragen (FAQs)

Contactgegevens | Privacy verklaring


Algemene
 Voorwaarden

Contact via mail
Artikelen
GRATIS Verzendkosten
ProHealth en Kwaliteit
Contactgegevens | Privacy verklaring Contactgegevens | Privacy verklaring

Wij zijn een gedreven team waarbij voorop staat om klanten eerlijk, snel, doeltreffend, hoogwaardige producten en een goede service te bieden en te verlenen. Wij zijn continu bezig met het optimaliseren van de site, leveringen, etc. Indien u een goed idee heeft en/of op- en aanmerkingen dan horen we dat graag van u!



CONTACTGEGEVENS

Healthpower.nl
Gildestraat 23
7622 AZ BORNE

Telefoonnummer: 0547 - 262 565
E-mailadres: info@healthpower.nl


PRIVACY VERKLARING

1) Bij de eenmalige registratie voor deze site verzamelen wij alleen de hoogst noodzakelijke informatie.

2) Wij beperken de hoeveelheid informatie over onze klanten tot wat daadwerkelijk nodig is om hun bestelling te kunnen afronden, de klantentevredenheid te kunnen waarborgen, nieuwe producten aan te bieden en om tegemoet te komen aan wettelijke en reglementaire voorschriften.

3) Het gebruik van de informatie die wij van onze klanten verzamelen zullen wij niet aan derden verkopen, in laten zien dan wel op enige andere wijze misbruiken.

4) Indien klanten een nadere verklaring / uitleg verlangen over ons privacy beleid dan zullen wij hieraan voldoen.

Van ons kunt u verwachten dat wij vertrouwelijk omgaan met alle informatie! Wij versturen derhalve altijd alle bestellingen in discrete verpakkingen en wij geven geen persoonsgegevens aan derden zonder uw nadrukkelijke toestemming.


Persoonsgegevens die wij verwerken

Wij verwerken uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP adres
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Wij verwerken uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en/of diensten bij u af te leveren
  • wij analyseren uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.


Delen van persoonsgegevens met derden

Wij verkopen uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.


Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Wij gebruiken alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons en hebt u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar onze Servicedesk. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Wij willen u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons


Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Wij nemen de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice

Ga verder
Winkelwagen
0 voorwerpen
Snel Zoeken

Geavanceerd Zoeken
Bestsellers
01.ACTIE - Ultimate Greens 300 gram
02.Greens Overstap Actie (3 Potten Ultimate Greens + 2 GRATIS)
03.Ultimate Greens 300 gram (5 Potten + 1 Gratis = 6 voor € 19,99 p.st.)
04.ACTIE - pHion pH Strips - 90
05.Ultimate Greens 300 gram (2 Pack - € 24,99 p.st.)
06.Ultimate Greens 300 gram
07.pHion pH Strips - 90
08.Energy NADH 12,5 mg - 30 tabletten (2 Pack - € 29,50 p.st.)
09.Ultimate Greens 300 gram (3 Pack - € 23,99 p.st.)
10.Energy NADH 5mg, 90 tabletten
Aanbiedingen
ACTIE - Ultimate Greens 300 gram
ACTIE - Ultimate Greens 300 gram
€ 29,50
€ 19,99
Reviews
ACTIE - Ultimate Greens 300 gram
Snelle bezorging, top! Echter, veel te grote doos, dus veel ..
1 van 5 Sterren!
 

[Telefoonnummer: 0547 - 262 565]
[KVK-nummer: 50853279 te Enschede] [BTW-nummer: NL823086161B01]

Wij zijn een ShopWiki Gecertificeerde Shop!

Weblinkpartners
Kayser slagroompatronen, slagroomspuit en/of slagroomspuiten
Pjur ORIGINAL Bodyglide en EROS Classic Bodyglide producten
  3242143 Aanroepen sinds woensdag, 2 augustus 2006