Pjur Desinfect - alcoholvrij desinfectiemiddel

Pjur Desinfect - alcoholvrij desinfectiemiddel
[LS13890]

Reguliere prijs:€12,95

Speciale aanbieding: €7,95

Pjur DESINFECT alcoholvrij is een zeer effectief desinfectiemiddel voor een snelle, betrouwbare en hygiënische reiniging van handen en huid.

Hygiëne waar je ook bent. Of je nu op kantoor, thuis of onderweg bent, met pjur DESINFECT kun je snel en hygiënisch je handen reinigen als je geen toegang hebt tot water en zeep. Het product is alcohol- en parfumvrij en daardoor vriendelijk voor de huid. Het droogt de handen niet uit, waardoor ze beschermd blijven tegen bacteriën en virussen. Bovendien is het pH-neutraal, veganistisch en bevat het geen microplastics.

Geregistreerd conform de Duitse biocidenverordening.

  • Effectief desinfectiemiddel voor een hygiënische reiniging van handen en huid
  • Werkt binnen 30 seconden, zonder te plakken
  • Alcoholvrij, vriendelijk voor de huid

De 100ml flacon heeft een veilige sluiting en een handig formaat voor onderweg. Het praktische ontwerp van de fles is praktisch voor onderweg – past in elke handtas, rugzak of kantoortas. De fles met schroefdop heeft een morsbeschermingsfunctie die ervoor zorgt dat deze absoluut lekvrij is.

Ingredients: 100g of this product contains 0.95g 2-phenoxyethanol and 0.2625g D-gluconic acid, compound with N,N‘‘-Bis(4-chlorphe-nyl)-3,12-diimino- 2,4,11,13-tetraazatetradecandiamidin (2:1) (CHDG).

Pjur Desinfect - alcoholvrij desinfectiemiddel
4.3 24
7.95 New Available online