Energy NADH 12,5 mg - 30 tabl.

Energy NADH 12,5 mg - 30 tabl.
[PH313]

Reguliere prijs:€32,50

Speciale aanbieding: €25,99

NADH is een lichaamseigen co-enzym welke te vinden is in alle levende cellen en nodig is voor cellulaire ontwikkeling en energieproductie

NADH is de natuurlijke booster voor: Meer energie, het immuunsysteem, het geheugen en meer...

NADH is de natuurlijke langdurige energie booster met zeer goede eigenschappen zoals:

  • Verhogen van het mentale welzijn en alertheid
  • Verbeteren van geheugen en focus
  • Verbetering van stemming en emotionele balans
  • Een sterke werking als antioxidant en ter bescherming tegen vrije radicalen 

NADH (Nicotinamide Adenine Dinucleotide Hydride)

NADH is een natuurlijk voorkomende en zeer belangrijke samenstelling, gevonden in alle levende cellen van planten, dieren, en mensen. Het is dus aanwezig in al onze dagelijkse voedingsbronnen, maar dierlijke proteïnebronnen zoals vlees, gevogelte, en vis bevatten de hoogste hoeveeldeden NADH. Groeten, fruit, en andere vergetarische voeding heeft een veel lagere NADH concentratie. Planten hebben minder energie nodig om te overleven en geen energie voor beweging of verplaatsing, dus hebben ze minder NADH.

NADH is de afkorting voor de natuurlijke biologische substantie nicotinamide adenine dinucleotide hydride. De “H” staat voor hoge-energie waterstof en geeft aan dat deze substantie in de hoogst mogelijke biologisch actieve vorm verkeerd, vaak gerefereerd aan coenzym 1. NADH is het lichaams belangrijkste coenzym die vele biologische reacties mogelijk maakt.

 

Hoe ondersteunt NADH mijn lichaam?

Het menselijk lichaam voert vele belangrijke functies of activiteiten op hetzelfde moment uit. Al deze activiteiten hebben cellulaire energieproduktie nodig.

NADH heeft energie opgeslagen in zijn chemische structuur en als NADH wordt geabsorbeerd en opgenomen door de lichaamscellen, dan produceert NADH energie. NADH kan worden vergeleken met een turbine in een elektrische krachtcentrale. Water op een hoger niveau heeft meer energie dan water op een lager niveau. Als je een turbine (wiel) in deze waterval steekt kan je elektrische energie produceren.

NADH ondersteunt ons lichaam om meer energie te kunnen produceren. Hoe meer NADH een cel heeft, hoe meer energie er kan worden geproduceerd.

 

Waarom is NADH belangrijk?

NADH helpt bij moeheid/vermoeidheid
Een tekort aan NADH kan resulteren in een tekort aan energie op het cellulaire niveau waardoor men zich vermoeid kan voelen. Naarmate men ouder wordt vermindert de produktie van NADH in ons lichaam waardoor dit kan verergeren. Het gebruik van NADH als supplement kan dit opvangen en helpt dus bij moeheid/vermoeidheid.

NADH geeft meer energie
Een energieproduktie verhogende substantie als NADH geeft een natuurlijke energieboost. Bij sport kan NADH als supplement de prestaties van zowel de korte als lange training verhogen. Langere termijn gebruik van NADH zou moeten resulteren in een verbeterde zuurstofcapaciteit, verhoogde reactietijd, grotere mentale alertheid en geeft langdurig meer energie.

NADH ondersteunt het immuunsysteem
NADH is direct betrokken bij het ondersteunen van het immuunsysteem. NADH verhoogt de weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels. Hoe meer NADH je lichaam beschikbaar heeft hoe beter het immuumsysteem hiertegen kan worden ondersteunt. 

NADH is een sterk antioxidant
NADH is zelfs het meest krachtige antioxidant van het lichaam en het kan andere belangrijke antioxidanten aanmaken ter bescherming tegen vrije radicalen.

NADH verbetert het geheugen
Het geheugen kan worden gedefinieerd als de opslag van informatie, signalen, en stimuli opgevangen door onze vijf zintuigen en het terughalen van deze opgeslagen informatie. De belangrijkste voorwaarde voor geheugen is cognitie. Cognitie is het proces van het ontvangen van signalen van buiten het lichaam. Het gebruik van NADH kan dit proces bevorderen en ondersteunen waardoor NADH het geheugen verbetert.

NADH voor een goede gemoedstoestand (anti-dip)
Een gemoedstoestand of stemming is de affectieve modus die iemand gedurende een bepaalde tijd heeft en die bestaat uit een combinatie van emoties (positief, negatief of combinatie ervan). Een verstoring veroorzaakt in de emoties en gevoelens van een individu door bijvoorbeeld externe omstandigheden of gebeurtenissen, kan de stemming van een persoon doen veranderen. Er kan een gebrek aan initiatief, plezier, interesse, concentratie, verminderde werk capaciteit, verlies aan libido, angstigheid, etc. optreden.

NADH bevordert een goede gemoedstoestand of stemming waardoor de positieve emoties (zin hebben aan, leuk vinden van, etc.) weer de overhand nemen.

NADH voor nog tal van andere aspecten voor behoud of ondersteuning van een goede gezondheid
In enkel een paar jaar zijn er vele studies gedaan met NADH, met indrukwekkende resultaten. Deze studies, waaronder diverse gepubliceerd in medische journaals, hebben de effectiviteit of het potentieel van NADH laten zien. Op al deze aspecten kunnen wij hier niet verder op in gaan, zie ook Wilt u meer weten over NADH?

 

Is NADH veilig?

NADH is een zeer veilige biologische samenstelling en NADH komt in (zeer) hoge concentraties voor in veel weefsels en organen. Tests hebben aangetoond dat meer dan zevenduizend keer de dagelijks voorgeschreven hoeveelheid kan worden ingenomen zonder ook maar één significante bijwerking. Op basis van deze waarde kan NADH worden gezien als één van de veiligste biologische substanties. 

 

Wilt u meer weten over NADH?

 

De teksten op onze pagina moeten voldoen aan de Code voor de Aanprijzing van Gezondheidsproducten. Dit houdt in dat wij u als bezoeker/klant slechts zeer beperkt mogen informeren wat de producten/ingrediënten kunnen of gedetailleerde achtergrondinformatie mogen geven. Uitgebreide teksten/achtergrondinformatie bevatten al gauw allerlei medische geclaimde woorden, ziektebeelden, organen of dergelijke hetgeen niet gelinkt mag worden aan voedingssupplementen die verkocht worden.

Voor zeer uitgebreide informatie over NADH verwijzen wij u door naar alle informatie die u snel kunt vinden via diverse zoekmachines.

 

 

GEBRUIK NADH
Neem 1 of 2 (maximaal 2) NADH tabletten op een nuchtere maag (half uur voor ontbijt en niet met supplementen) in met een groot glas water.

Het is belangrijk dat NADH op een lege maag wordt ingenomen zodat het gemakkelijk wordt geabsorbeerd en een maximale effectieve werking heeft.

Bij gebruik van NADH zoekt u uiteindelijk het beste naar de laagst werkzame dosis. NADH 10mg is een goede dosering om mee te beginnen zodat u eventueel nog een keer een verpakking met lagere dosering (5mg) kunt proberen dan wel verpakking met hogere dosering (20mg) kan proberen.

Alhoewel NADH reeds na korte  tijd van gebruik al te merken kan zijn bij de ene persoon, kan het bij andere personen pas na 3-4 weken gebruik beginnen te werken. Wij adviseren dan ook voor het maximale effect dit supplement minimaal 2 maanden te gebruiken.

Energie voor late middag
Als je extra energie nodig hebt voor de late middag kan je 1 aanvullende NADH tablet nemen. Neem deze dan wel een half uur voor de lunch of ongeveer twee uur na de lunch.

Energie voor workout/training in de avonduren 
Als je extra energie nodig hebt voor workouts/trainen in de avonduren dan kan je 1 aanvullende NADH tablet nemen. Neem deze dan wel minstens een half uur voor een vroeg avondeten.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding waarvoor voedingssupplementen geen vervanging vormen.

GEBRUIKSVOORSCHRIFTEN NADH
Droog en koel bewaren / Niet in direct zonlicht liggen laten.

BIJWERKINGEN NADH
Bij gebruik over langere termijn geen bijwerkingen bekend.

Mogelijke tijdelijke bijwerkingsverschijnselen in de eerste paar dagen kunnen zijn: Een onrustgevoel of gejaagdheid of kan het de eetlust verminderen. Deze verschijnselen zijn echter tijdelijk als ze al optreden.

CONTRA-INDICATIES NADH
Niet geschikt om te gebruiken door kinderen, tieners, vrouwen die zwanger zijn of vrouwen die borstvoeding geven.

Gebruik dit product alleen met uitdrukkelijke toestemming van uw arts wanneer u medicijnen gebruikt of onder directe behandeling staat.

Bij twijfel altijd een arts raadplegen!

HET PRODUCT NADH IS VRIJ VAN 
Suiker, zetmeel, salicylaat, tarwe, gluten, graan, ei, soja, caseïne, cafeïne, gist, zuivel, aroma's en kleur- of conserveermiddelen.

LABEL INFORMATION

Supplement Facts
Serving Size: 1-2 tablets
Servings Per Box: 15-30
Amount Per Serving %DV
NADH (reduced ß-nicotinamide adenine dinucleotide) 12,5 mg *
* Daily Value not established

 

Energy NADH 12,5 mg - 30 tabl.
4.3 24
25.99 New Available online