Doctor\'s Best High Absorption Vitamine C met Pureway-C, 60 tabletten

Doctor's Best High Absorption Vitamine C met Pureway-C, 60 tabletten
[DRB1916]

Reguliere prijs:€13,99

Speciale aanbieding: €9,99

De beste 12-uurs vitamine C van Doctor met PureWay-C is een unieke formule die het immuunsysteem van het lichaam ondersteunt. Het bevat PureWay-C, een unieke vorm van vitamine C die vitamine C-lipidemetabolieten bevat die superieure opname, biologische beschikbaarheid en retentie in cellen heeft, evenals krachtigere mogelijkheden voor het opruimen van vrije radicalen dan andere vormen van vitamine C.

De verhoogde biologische beschikbaarheid van PureWay-C middelen hebben een groter potentieel dan andere vormen van vitamine C om een gezonde neuronfunctie en verbeterde immuunsysteemactiviteit te ondersteunen. De formule bevat ook citrusbioflavonoïden en ascorbylpalmitaat, een in vet oplosbare vorm van vitamine C die kan worden opgeslagen in lipide celmembranen voor later gebruik. Bioflavonoïden werken in combinatie met vitamine C om de absorptie te verbeteren en de vrije radicalen op te heffen.

Hoe werkt het?
PureWay-C is een nieuw vitamine C-preparaat dat vitamine C-lipidenmetabolieten bevat. Studies in het laboratorium tonen aan dat menselijke cellen deze nieuwe vorm van vitamine C sneller en in grotere hoeveelheden opnemen dan de drie meest populaire vormen van vitamine C: ascorbinezuur, calciumascorbaat en calciumascorbaat-calcium threonaat-dehydroascorbaat. Om vitamine C zijn antioxiderende voordelen te laten uitoefenen, moet het in cellen kunnen komen. PureWay-C werd getest op zijn vermogen om te worden opgenomen en vastgehouden in de cel. In vergelijking met ascorbinezuur, de meest voorkomende vorm van vitamine C, vertoonde PureWay-C een toename van 233% in de cellulaire opname in menselijke T-lymfocyten na zowel 30 als 45 minuten. Dit absorptieniveau was een verbetering van 122% ten opzichte van de volgende beste vorm van vitamine C, calciumascorbaat-calcium threonaat-dehydroascorbaat. 

EAN: 753950001916

Doctor's Best High Absorption Vitamine C met Pureway-C, 60 tabletten
4.3 24
9.99 New Available online