Amazing Grass Energy Lemon Lime - 30 Porties 210 gram

Amazing Grass Energy Lemon Lime - 30 Porties 210 gram
[AG-LL2038-3]

Reguliere prijs:€29,50

Speciale aanbieding: €22,49

Amazing Grass Energy Lemon Lime combineert een dagelijkse multivitamine met alkaliserende en ontgiftende Greens. Een synergetische mix van 15 natuurlijke vitamines en mineralen, een volledig spectrum van alkaliserende groene superfoods, antioxidant rijke vruchten en ondersteunende kruiden zijn verenigd om een krachtige dosis volwaardige voeding te geven in een heerlijke exotische smaak.
Zo verbetert Green Superfood Pineapple Lemongrass de alkaliteit van het lichaam, stimuleert het uw energieniveau en ondersteunt het uw immuunsysteem. Green SuperFood Lemon Lime is glutenvrij, vegetarisch (niet veganistisch, de vitamine D3 komt uit wol olie) en helpt u zo aan uw dagelijkse aanbevolen hoeveelheid fruit, groenten en uw dagelijkse natuurlijke multivitamine.
 

Amazing Grass Lemon Lime bevat naast een volledige spectrum van alkaliserende groene ingrediënten, antioxidant rijke vruchten, ondersteunende kruiden, e.d. ook een krachtige, natuurlijke Multi-Vitamine! Door de pre & probiotica en verteringsenzymen wordt een snelle opname van voedingsstoffen en een gezonde spijsvertering gewaarborgd. De toegevoegde Chlorella en Spirulina helpen u verder bij het verwijderen van gifstoffen uit uw lichaam.

Speciale eigenschappen van dit product:
* Met natuurlijke Multi-Vitamine: mix van 15 vitaminen en mineralen.
* Green Superfoods helpt u aan de aanbevolen dagelijkse 5 tot 9 porties fruit en groenten.
* Ontgift op natuurlijke wijze.
* Versterkt uw immuunsysteem.
* Bevat pre en probiotica en enzymen om de spijsvertering en opname van de voedingsstoffen te steunen.
* Bevat krachtige anti-oxidanten.
* Bevat alkaliserende voedingsmiddelen die je helpen aan evenwichtige pH-waarden.

EAN: 5060751991328 / 829835002269

Amazing Grass Energy Lemon Lime - 30 Porties 210 gram
4.3 24
22.49 New Available online